Ros Magazine

Pers en media

Op deze pagina kunt u uitgegeven berichten en publicaties bekijken. Bij vragen kunt u het contactformulier invullen of mailen naar: info@koopeenpaard.nl.

Persberichten:
Sept 2009: Lancering nieuwe website Koopeenpaard.nl
Feb 2007: Nieuwe website vraag- en aanbod van paarden en pony's

Media en nieuws:
Rabobank.nl: Ledenvoordeel lees meer
Page-online.nl: Nieuwe website voor koopeenpaard.nl! lees meer
Koopeenpaard.nl sponsor Paard 2008 lees meer
Koopeenpaard.nl begroet de 100.000ste bezoeker lees meer
900 Paarden te koop: lees meer
Koopeenpaard aanwezig op Paard & Koets: lees meer
Paardenkrant nieuws: lees meer
Dressuur Clinic Vught groot succes: lees meer
NRPS nieuws: lees meer
Koopeenpaard.nl is een hit: lees meer
Koopeenpaard.nl nu al een succes: lees meer
Koopeenpaard.nl te gast bij DressuurClinic Vught : lees meer
Koopeenpaard.nl te gast bij Hengstenhouderij "Van Bommel" : lees meer
Koopeenpaard.nl bij lancering Ros magazine : lees meer
Lancering nieuwe website : lees meer
Hofmans 'move': lees meer
Zoeken naar het perfecte paard: lees meer
Koopeenpaard ontvangt Diamont award: lees meer
Nieuwe website: www.koopeenpaard.nl: lees meer
Alemse student lanceert paardensite: lees meer

 

 

Rabobank.nl: Ledenvoordeel

Bron: www.rabobank.nl

 

Nieuwe website voor koopeenpaard.nl!

Eindelijk is het dan zover! Na een lange tijd innoveren, ontwikkelen en testen is de nieuwe website voor koopeenpaard.nl klaar! Het bedrijf Visual Media heeft de site op 1 augustus 2009 officieel online geplaatst. De site was al een succes maar dit was voor Robert-jan, initiator van het project, geen reden om stil te gaan zitten!

De nieuwe website biedt niet alleen een beter overzicht in de vraag en het aanbod in paarden en de bijhorende accessoires, maar biedt ook meer functionaliteit om de gebruikers van de website zo goed mogelijk te begeleiden in het vinden van het juiste paard.!

Bron:

Koopeenpaard.nl sponsor Paard 2008!

Op de sfeervol ingerichte beursvloer presenteren exposanten uiteenlopende producten en diensten op het gebied van paarden en alles wat daarmee te maken heeft. Een grote diversiteit aan exposanten zijn aanwezig op dit unieke evenement. Een greep uit het aanbod: ruitersport, mensport, stal & erf, voeding, verzorging, verenigingen, verzekeringen, gezondheid, transport, advies(bureaus), africhting & training, vakantie & reizen, opleidingen, cursussen en clinics, literatuur en media en nog veel meer.

Zowel paard, ruiter als publiek voelt zich thuis tijdens deze vijfdaagse happening met een bijzondere allure.

Spectaculaire shows & demonstraties
De showpiste vormt het middelpunt van de beursvloer. Dagelijks vinden hier unieke shows & demonstraties met interessante thema’s plaats.
Voor iedere paardenliefhebber, van menner tot recreatie-ruiter, van ponyruiter tot professional, het is vijf dagen lang genieten in Evenementenhal Hardenberg!

Jeugd Indoor
Het Nationaal Boertjes Pony Indoor Hardenberg is een jaarlijks terugkerend festiviteit, die in de hippische ponywereld alom bekend staat. Spanning, gezelligheid, maar bovenal een sportief samenkomen in een prachtige accommodatie die menig ponyruiter niet wil missen. Vijf dagen lang pony- en paardensport van de bovenste plank, met als één van de hoogtepunten de Hartog Lucerne Trophy, de Roelofsen Raalte bokaal en Junioren- en Young Ridersrubrieken.

Een familiefeest voor iedereen die van topsport houdt!

d

 

Koopeenpaard.nl begroet de 100.000ste bezoeker!

Sinds de lancering van Koopeenpaard.nl in februari 2007 is het heel hard gegaan. Dankzij de vele promotie en publiciteit zijn er veel bezoekers en advertenties. Koopeenpaard.nl telt al 900 advertenties uit zowel binnen en buitenland. Inmiddels zijn er meer dan 1.400.000 pagina’s geraadpleegd en bezoekers uit al meer dan 75 verschillende landen. Elke week komen er weer mee bezoekers. Hiervoor willen wij u bedanken!


dd

 

900 Paarden te koop!:

Klik om te vergroten

Bron: www.rosmagazine.nl

Ros Magazine

 

Koopeenpaard aanwezig op Paard & Koets:

Op 16 t/m 18 november vond de 26e editie van Paard & Koets plaats in de Brabant Hallen in ’s-Hertogenbosch. Onder de 150 standhouders was ook Koopeenpaard.nl aanwezig met een om de website te promoten. Op Paard & Koets was veel te zien en had goed programma. Mocht u ons gemist hebben op dit evenement, kunt u hieronder de foto’s bekijken. Kortom: een geslaagd evenement met veel positieve reacties.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten

d

 

Paardenkrant nieuws:

Klik om te vergroten
Klik om te vergroten

Bron: Het Carillon
-

 

Dressuur Clinic Vught groot succes:

Koopeenpaard.nl bestaat nog niet zo lang, maar de naamsbekendheid groeit snel. Dit komt onder andere door de sponsering van succesvolle evenementen. Zo sponsorde Koopeenpaard.nl op 6 oktober 2007 de Dressuur Clinic in Vught. De goedverzorgde clinic die voor de zevende keer werd gehouden was volledig uitverkocht. Dit is niet verwonderlijk, de hoofdrollen werden vervuld door grote namen: Anky van Grunsven, Tineke Bartels, Edward Gal en Imke Schellekens-Bartels. De avond was erg leerzaam, amusant en goed georganiseerd.

Kortom: een zeer geslaagde avond!
Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten

Website: www.dressuurclinicvught.nl

 

NRPS nieuws:

Al op de nieuwe website www.koopeenpaard.nl gekeken? Voor heel veel vraag en aanbod van kopers en verkopers van paarden en pony's. U kunt drie maanden lang gratis een advertentie plaatsen wanneer u een paard, pony of veulen wilt verkopen. Ook als u op zoek bent naar een paard, pony of veulen kunt u bij Koopeenpaard.nl terecht. Het is ook mogelijk om een link op de site te plaatsen, waardoor uw organisatie meer naamsbekendheid verwerft. Daarnaast zal een link zorgen voor extra bezoekers op uw website.

Voor meer informatie kunt u natuurlijk terecht op de website.

Bron: www.nrps.nl
Klik om te vergroten

 

'Koopeenpaard.nl' is een hit
Door Gaby van der Kruit

Alemse student brengt kopers en verkopers bij elkaar op internet

ALEM - Hij is 22 jaar, student hogere informatica en sinds een paar maanden eigenaar van de website met nu al bijna het grootste aanbod aan paarden en pony's : www.koopeenpaard.nl. Robert-Jan Hofman studeert eind dit jaar af, maar heeft de theorie al in de praktijk gebracht. En het resultaat is boven verwachting.

Vorig jaar kwam hij op het idee nadat hij zelf geprobeerd had via internet een paard te verkopen. Het was lastig om snel de juiste informatie te vinden en voor de service moest worden betaald. Dat kon anders en beter, dacht Robert-Jan Hofman. Driekwart jaar is hij bezig geweest. Inmiddels staan er bijna 450 advertenties op van aanbieders uit Nederland, België, Duitsland en Engeland. "Super, ik had nooit verwacht dat de website in zo'n korte tijd zo'n succes zou zijn. Wel stiekem gehoopt natuurlijk." Robert-Jan is student zonder budget en roeit met de riemen die hij heeft.
Klik om te vergroten
Foto: Levin den Boer

Zijn vader ondersteunt hem bij de marketingactiviteiten. "Mijn ouders hebben een ruitersportwinkel in Velddriel en konden in het begin hun relaties attenderen op mijn website. We vullen elkaar immers goed aan wat product betreft. Inmiddels gaat die serviceverlening ook de andere kant op", lacht hij. Zijn vriendin schrijft de teksten. "Zij studeert bedrijfscommunicatie en helpt mij hartstikke goed. Het is belangrijk dat de teksten aanspreken, want als de informatie niet boeit, haakt men af"

Waarom de website zo succesvol is, ligt aan meerdere factoren denkt de student uit Alem. "Vooropgesteld zijn de advertenties gratis, inclusief drie foto's en/of videomateriaal. Het is belangrijk dat je weet hoe een paard eruit ziet en hoe hij beweegt, alvorens je een paar honderd kilometer verderop een koop wilt gaan sluiten. Daarnaast is de website overzichtelijk. Hoe je een advertentie plaatst, staat onder het kopje 'verkopen'. Bij 'kopen' vind je uitgebreide zoekmogelijkheden om het paard te vinden wat je zoekt. Je kunt bepaalde wensen ingeven en de site toont dan de resultaten die voldoen aan de eisen die je stelt."

Onderscheiden
De enige inkomsten komen van de sponsors op mijn website. "Door gratis advertenties door particulieren wil ik mij onderscheiden in de markt. Concurrenten vragen een vergoeding als je een advertentie wilt plaatsen. Bovendien zie ik vaak veel banners van bedrijven en moet je een paar keer doorklikken voordat je het aanbod van paarden ziet. Zo streven ze het doel voorbij. Ik heb de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt zodat je snel en doeltreffend de gewenste informatie vindt."

Het gebruik van de website is al net zo eenvoudig als de naam. Inmiddels weten veel paardenliefhebbers dan ook de website te vinden. "via Google, mond-tot-mondreclame of links op andere websites", weet Robert-Jan. Als een professioneel IT-er houdt hij de statisieken goed bij.

Zelf voetbalt hij liever. Maar van huis uit weet Robert-Jan Hofman zijn weg in de ruitersportwereld goed te vinden om nieuwe contacten te leggen en bekendheid te geven aan zijn website. En die site is nog lang niet af, als het aan hem ligt. "Ik heb nog een hele lijst van verbeterpunten. Momenteel ben ik bezig een meertalige versie te ontwikkelen en later dit jaar wil ik gebruikers de mogelijkheid geven om ook tweedehands materiaal te koop aan te bieden via de website."

De ambitieuze, jonge ondernemer heeft onlangs een kantoorruimte gecreëerd in zijn ouderlijk huis van waaruit de toekomstplannen gerealiseerd moeten gaan worden.

Inmiddels staan er bijna 450 advertenties op www.koopeenpaard.nl

Bron: Het Kontact


Koopeenpaard.nl nu al een succes
Door Rianne Snijder

In gesprek met Robert-Jan Hofman (22), een student Informatica uit Alem, over zijn onlangs (1 februari) gelanceerde website www.koopeenpaard.nl. Op die website kunnen mensen een gratis advertentie plaatsen als ze een paard willen kopen of verkopen.

Donderdag 12 April 2007

Den Bosch – “Thuis hebben we zes of zeven paarden, lacht Robert-Jan. Het idee om een paardensite te lanceren was dan ook snel verzonnen. Mijn ouders, die zelf een ruitersportzaak hebben, kregen vaak klachten te horen van mensen die geen goede sites konden vinden waarop je een paard kunt kopen of verkopen. Die sites zijn vaak niet gebruiksvriendelijk en bovendien moet je betalen om een advertentie te plaatsen. “

Ruim een jaar is hij bezig geweest met de voorbereidingen. “Het is ontzettend veel werk om een site te lanceren en bovendien komt er veel marketing bij kijken. Gelukkig studeert mijn vriendin bedrijfscommunicatie, zij heeft me dan ook heel goed geholpen.” Ook kreeg Robert-Jan veel hulp van medestudenten. “Ik vind het heel belangrijk dat mijn site makkelijk en gebruiksvriendelijk is. Zowel boeren als paardenmeisjes moeten mijn site kunnen begrijpen. Ik heb mijn medestudenten daarom ook herhaaldelijk verzocht de site te testen op de gebruiksvriendelijkheid.”

Het resultaat mag er dan ook zijn. In één oogopslag kun je zien welke paarden en pony’s er te koop zijn. Handelaren kunnen het ras, de leeftijd en het stamboek van het paard invullen. In een korte tekst kunnen de kwaliteiten van het paard worden aangeprezen. Ook is er zoekfunctie beschikbaar die het mogelijk maakt het ‘ideale’ paard te vinden. Een andere mogelijkheid is het plaatsen van filmpjes. “Voordat je een paard koopt, wil je natuurlijk wel zien hoe hij loopt.”

Op dit moment staan er maarliefst 350 paarden te koop. En dat terwijl de site pas twee maanden in de lucht is. “Van tevoren had ik nooit gedacht dat de site zo’n succes zou worden. Ik heb natuurlijk wel een concurrentieanalyse gedaan en daaruit bleek dat een site als de mijne erg gewild is. Toch is dit voor mij ook een hele verrassing.” Onlangs is de student zelfs in de prijzen gevallen met zijn website. “Mijn website heeft een Diamond Award ontvangen. Deze Award kan alleen worden verkregen als er aan strenge eisen wordt voldaan. Zo wordt er onder andere gekeken naar vormgeving, kleurgebruik, opmaak van teksten, stijl, spelling en navigeerbaarheid.” In de recensie kregen we onder andere deze complimenten: "De site ziet er goed uit. De vormgeving is netjes en verzorgd." en "De inhoud is heel interessant en wordt op een overzichtelijke wijze gepresenteerd”.

Hofman heeft ook nog plannen om de site uit te breiden. “Er is veel belangstelling uit het buitenland dus ik wil de website meertalig gaan maken. Zo zal de site binnenkort in het Engels, Duits en Frans verschijnen. Daarnaast wil ik ook diensten gaan aanbieden als materiaal en vervoer.” Over de toekomst van de website heeft hij ook al nagedacht.

Voorlopig blijft de site volop in ontwikkeling. “Met het beheer van de site ben ik maar een uurtje per week kwijt. Ik moet natuurlijk controleren of er geen rare advertenties worden geplaatst. Een tijdje geleden stond er een advertentie op waarin een hobbelpaard werd aangeboden. Wel grappig natuurlijk, maar daarvoor heb ik de site niet opgericht.”

Hofmans toekomstdroom is om freelance ICT’er te worden.” Aan het einde van dit kalenderjaar rond ik mijn studie af aan de Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. Daarna wil ik nog misschien een studie op een universiteit in Nederland gaan volgen. Welke studie dat gaat worden is ook voor mij nog een grote vraag. Wel wil ik sites blijven maken en ontwerpen.”
Zijn toekomst heeft hij dan misschien nog niet helemaal uitgestippeld: een baan heeft hij al wel. “Vorige week ben ik aangenomen bij een internet – en marketingbureau. Vanaf volgende week zal ik daar anderhalve dag per week aan het werk zijn.”

Informatie over de website
Een advertentie plaatsen is gratis. De advertentie blijft drie maanden op de website staan en adverteerders kunnen hun advertentie wijzigen wanneer ze willen. Voor meer informatie zie: www.koopeenpaard.nl.


Koopeenpaard.nl te gast DressuurClinic Vught

Zaterdagavond 6 oktober 2007 is het weer zover! De 7de editie van DressuurClinic Vught gaat weer doorgang vinden wederom op het terrein van manege "de Vughtse Hoeve". Tijdens deze clinic zijn Anky van Grunsven, Tineke Bartels, Imke Schellekens-Bartels en Edward Gal aanwezig en kun je kans maken op een training van Tineke of Imke op de Academy in Hooge-Mierde. Ook is het weer mogelijk om voor aanvang van de clinic te dineren in het restaurant van de manege waar de "Brabantse gastvrijheid" wederom op de kaart staat. De presentatie is in handen van Bert de Ruiter en Tineke Bartels. Het bijzondere van deze clinic is dat gedurende de hele avond toppers als Anky van Grunsven, Tineke Bartels, Imke Schellekens-Bartels en Edward Gal met hun paarden aan het werk zijn. Alle voorgaande edities waren uitverkocht.

Voor meer informatie en toegangskaarten: www.alprostables.nl


Koopeenpaard.nl te gast bij Hengstenhouderij "Van Bommel"

Op maandag 9 april was Koopeenpaard.nl te gast op de grote hengstenshow van hengstenhouderij Van Bommel. De show vond plaats op "Den Hoogen Akker" te Aarle Rixtel. Op de zonnige tweede paasdag werden diverse tophengsten van internationaal niveau getoond.

Klik om te vergroten
Havidoff in actie. Foto: Robert-Jan Hofman

Na de ontvangst met koffie konden de hengsten op stal worden bekeken, waarbij ook diverse afstammelingen van de hengsten te bekijken waren. Hierna begon de show en werden diverse hengsten waaronder “Decor Dreamcatcher”, “Vleut” en “No Limit” aan het publiek getoond.

Kortom: Een zeer goed verzorgde show met hengsten van topniveau!
Voor meer informatie:
www.vbommel.com

Koopeenpaard.nl bij lancering Ros Magazine

Door Tessa van de Wetering

Op donderdag 5 april werd een nieuw tijdschrift op het gebied van paarden, Ros Magazine, gelanceerd. Koopeenpaard.nl was erbij! De feestelijke happening vond plaats in de Surprise Stables van Henny Huisman, omdat deze een column schrijft voor het blad.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Mark van den Berg overhandigd Robert-Jan Hofman één van de eerste exemplaren.

Na de ontvangst met koffie en gebak werden alle aanwezigen welkom geheten door Henny.
Een bijzondere gast was wereldberoemde paardenfluisteraar Monty Roberts. Hij was speciaal voor Ros overgekomen vanuit Amerika, om een demonstratie te geven van zijn werk. Het was erg indrukwekkend om te zien hoe hij met Vriend, een 'moeilijk' paard van Henny Huisman, aan het werk ging. De aanwezigen zagen het paard geleidelijk veranderen, tot hij uiteindelijk vertrouwen had in mr. Roberts en geheel vrijwillig achter hem aan liep.

Ros Magazine

 

 Lancering nieuwe website

Nog niet zo lang geleden is de nieuwe website www.koopeenpaard.nl gelanceerd. Op deze website komen vraagn en aanbod bij elkaar van kopers en verkopers van paarden en pony's. Bezoekers kunnen drie maanden lang gratis een advertentie plaatsen wanneer ze een paard, pony of veulen willen verkopen. Ook als je op zoek bent naar een paard, pony of veulen kunt u bij Koopeenpaard.nl terecht. Koopeenpaard.nl brengt kopers en verkopers bij elkaar. Het is mogelijk om een link op de site te plaatsen. Een link op Koopeenpaard.nl zorgt ervoor dat de organisatie meer naamsbekendheid verwerft. Daarnaast zal een link zorgen voor extra bezoekers op de website. Voor meer informatie kan iedereen natuurlijk terecht op de website. Voor vragen kun je ook mailen naar info@koopeenpaard.nl
Ros magazine

 

Bron: www.rosmagazine.nl

Ros Magazine


Hofmans 'move'

Door maatje boer

Alem - Studeren is een goede investinging in de toekomst, maar tegenwoordig lijk je het daar alleen op de arbeidsmarkt niet mee te redden. Daarom moeten veel studenten al naast hun studie ondernemen.

Ook Robert-jan Hofman (22) uit Alem besloot een carrière move te maken. Hij lanceerde met zijn team deze maand de nieuwe website: www.koopeenpaard.nl. De informaticastudent aan de Avans hogeschool in 's-Hertogenbosch ontwikkelde de site helemaal zelf. De rest van zijn teamleden bieden het bedrijf hun vakkundigheid vanuit studies zoals communicatie en rechten. Vader Hofman hielp met de marketing. Het is een site die inspeelt op de vraag en aanbod van paarden en pony's. Kopers en verkopers worden op deze manier bij elkaar gebracht. Vervolgens kunnen advertenties van paarden, pony's en veulens en links naar andere sites, drie maanden lang gratis geplaatst worden. "Het extraatje aan de site is dat je naast foto's ook filmpjes online kunt zetten." Voor meer informarmatie zie de website of info@koopeenpaard.nl. "Voor de meeste andere sites moet je betalen. Éen van onze krachten is dat onze site gratis is". Het is niet de eerste keer dat Hofman een site op zette. Hij voorzag de zaak van zijn vader al eerder van een website. "Vanuit mijn omgeving heb ik opgevangen dat er klachten waren over de bekende site's op het internet." Dat was voor Hofman de reden om actie te ondernemen. Hij deed een concurrentieanalyse. De resultaten bevestigde wat zijn voorgevoel hem al vertelde; het bleek een gat in de markt te zijn.

Bron: Toren


 

Bron: Het Carillon
-


KOOPEENPAARD ontvangt "Diamond Award"

Koopeenpaard heeft de "Diamond Award" ontvangen. Deze award is van www.siterecentie.com en kan worden verkregen als er aan strenge eisen worden voldaan:

"Aan sites die aan onze voorwaarden voldoen verlenen we een Award. In de recensie delen we mee of en zo ja welke Award we aan je site verleend hebben".

Zo wordt er gekeken naar onder andere: vormgeving, gebruikte kleuren, opmaak van teksten, stijl, spelling, navigeerbaarheid etcetera.

In de recensie kregen we onder andere deze complimenten: "De site ziet er goed uit. De vormgeving is netjes en verzorgd." en "De inhoud is heel interessant en wordt op een overzichtelijke wijze gepresenteerd".

Bron: www.siterecentie.com

diamond award nr.5768 verleend door Siterecensie.com op 6 maart 2007
 


NIEUWE WEBSITE: WWW.KOOPEENPAARD.NL

Heeft u een paard te koop of bent u op zoek naar een paard?

Een professionele, duidelijke en toegankelijke site, waarbij in één overzicht te zien is wat voor paarden en pony’s er te koop zijn, dat was het doel dat Robert-Jan Hofman voor ogen had toen hij de site www.koopeenpaard.nl ontwikkelde. En daar is hij in geslaagd.
Nog geen maand in de lucht wordt de site nu al bezocht door zo’n 400 mensen per dag. Uit binnen- en buitenland. Met tot nog toe veel positieve reacties, zodat Hofman al plannen heeft voor uitbreiding.

Handelaren kunnen de leeftijd en het stamboek van het paard invullen. In een korte tekst worden de kwaliteiten van het paard aangeprezen en er kan zelfs een filmpje toegevoegd worden. Dat alles geheel kosteloos, voor verkoper en koper.
Niet verwonderlijk dus dat een maand na de lancering er al ruim 200 paarden en pony’s op de site aangeboden worden.
Hoewel dat tot nog toe voornamelijk dressuur- en springpaarden zijn, worden er ook al enkele betuigde paarden aangeboden. De verwachting is dat dit aantal de komende maanden zal groeien, waarmee de site ook voor menners een uitstekend startpunt kan worden in de zoektocht naar een nieuw paard/span.

Bron: www.paardenkoets.nl
d


Alemse student lanceert paardensite

door Janneke Hobo

Zaterdag 3 maart 2007 - ALEM - Zijn website is nog geen maand in de lucht en wordt nu al bezocht door zon vierhonderd mensen per dag. Uit binnen- en buitenland. Concurrenten vrezen al voor de site koopeenpaard.nl. Student informatica Robert-Jan Hofman (22) uit Alem, die de site ontwikkelde, brengt kopers en verkopers van paarden bij elkaar.

eigenaar
Robert-Jan Hofman uit Alem heeft een website voor het kopen en verkopen van paarden op poten gezet. "Ik vind het belangrijk dat iedereen van de site gebruik kan maken. Zowel boeren als paardenmeisjes." Foto Cor de Kock

"Mijn ouders hebben een ruitersportzaak en thuis hebben we ook paarden. In de paardenwereld werd geklaagd dat er geen goede sites zijn waarop je een paard kunt kopen of verkopen. Vaak zijn de sites of fotos onduidelijk. Of je moet voor de advertentie betalen. Zo ontstond het idee om zelf een goede website te ontwikkelen."

Driekwart jaar is hij er mee bezig geweest. "Het moest eerst perfect zijn voor de site de lucht in kon", verklaart hij. "Nu ben ik echt tevreden." Hij kreeg onder andere hulp van studiegenoten en zijn vriendin. "Ik vind het belangrijk dat iedereen van de site gebruik kan maken. Zowel boeren als paardenmeisjes. Mensen die geen computerervaring hebben, moeten alles snappen. Ik heb mijn vader dan ook regelmatig als proefpersoon gebruikt."
Het resultaat is een professionele en duidelijke site. In één overzicht zie je wat voor paarden en ponys er te koop zijn. Handelaren kunnen de leeftijd en het stamboek van het paard invullen. In een korte tekst worden de kwaliteiten van het paard aangeprezen. Ook kan er gezocht worden naar het 'perfecte' paard.

"Uniek is ook dat de verkopers filmpjes op de site kunnen zetten. Want je koopt nooit een paard voordat je hem hebt zien lopen. En als je bijvoorbeeld in Limburg woont, en je ziet een mooi paard te koop in Groningen, is zon filmpje reuze handig. Hoef je niet voor niks naar het noorden te reizen", zegt Hofman

Er staan inmiddels ruim tweehonderd paarden te koop. Hofman heeft ook nog genoeg plannen om de site uit te breiden. "Er is veel belangstelling vanuit het buitenland dus wil ik de website meertalig gaan maken. Daarnaast wil ik nog meer diensten gaan aanbieden zoals materiaal en vervoer. En in de toekomst zou het mooi zijn als er ook een forum komt met informatie over het kopen van een paard. Voorlopig blijft de site volop in ontwikkeling." Adverteren is gratis. De advertentie blijft drie maanden op de site staan. De adverteerders kunnen te allen tijde hun advertentie wijzigen.


Bron: Brabants Dagblad
-Reclame

Mijn Account

E-mail

 

Wachtwoord

 

Registeren

Wachtwoord vergeten ?

Help


Oxer Ruitersport


Paarden mest afvoeren?

Paard verzekeren

van Cooten Diervoeders * Masters *

Van Lit aanhangwagens

4wdcars.nl
ROS Magazine